+31 6 23545045        

Drijvende kracht achter JOBmates is Jacqueline Koolhaas. Zij is gecertificeerd jobcreator (SBCM).  

De missie van JOBmates is meer mensen met een arbeidsbeperking aan een baan helpen. Zodat zij een vanzelfsprekend onderdeel van een organisatie zijn.

Jacqueline over haar rol als jobcreator:
"Als jobcreator vind ik het belangrijk dat zowel de werkgever, de werkzoekende als de zittende medewerkers toegevoegde waarde ervaren van mijn aanpak.
Die drie-eenheid is een voorwaarde voor duurzaam sociaal ondernemen." 

Jacqueline over haar rol als social return-adviseur:
"Ik krijg energie als het lukt om sociale impact te creëren. Samen met anderen het verschil te maken en mensen te laten ontwikkelen/ groeien. Ik zet social return graag in om werkgevers te verleiden talent te zien."

Over Jacqueline

Naast activiteiten voor JOBmates is Jacqueline beleids- en kwaliteitsmedewerker bij REA College in Utrecht. Dat is een beroepsopleiding voor jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. REA verzorgt oriëntatie en ontwikkeltrajecten zodat cursisten kunnen uitstromen in een betaalde baan. Jacqueline heeft ervaring op het gebied van P&O in diverse branches (sport, techniek, uitzendbranche). Ook is zij Empowermenttrainer en heeft zich gespecialiseerd in projectmanagement (Prince 2) en PSO-advies. 

"Sociaal ondernemen, niet omdat het moet of omdat het hoort ... maar omdat het werkt!

JOBmates.nl is ontwikkeld door jongeren met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. 

Jacqueline Koolhaas